10 Eylül 2024 Salı Burç Yorumları

10 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

531

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Haftanın ikinci günü gündeminizde yine çalışma hayatınız, sorumluluklarınız yer alacak. Bir diğer önemli gündem maddeniz ise harcamalarınız olacak. Yakın aile bireyleriniz ile olan ilişkilerinizde ise geçmişten gelen kırgınlıklardan kaynaklanan sorunlar gün yüzüne çıkıyor.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

İster iş, isterse özel hayatınız olsun ortaklaşa alınacak kararlar ile ilgili görüş ayrılıkları yaşanabilir. Özellikle finansal konularda tartışmalar kaçınılmaz gibi görünüyor. Sakin kalmaya çalışarak, karşınızdakini ikna yoluna gitmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Rutine dönüşen her şey sizi sıktığı için ufak çaplı da olsa değişiklik yapmak istiyor olabilirsiniz. Çevrenizdekiler sizdeki bu değişim hızına yetişmekte zorlandıkları için aranızda ufak çaplı gergin anlar yaşanması mümkün.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bu hafta içinde yaşanacak önemli olaylar nedeniyle oldukça gergin olabilirsiniz. Bu da ister istemez ikili ilişkilerinizde gergin anlara neden oluyor. Finansal konularda yaşadığınız gerginlik de üstüne cabası.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Gerek kendinizi gerekse evinizi yenileme ihtiyacı duyuyorsunuz. Bunun için de şimdiden bazı değişiklikler yapmaya başladınız. Özellikle sağlığınıza hak ettiği özeni gösterebilirseniz; ilerleyen günlerde rahat edeceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Kardeşler, birinci ya da ikinci dereceden yakın akrabalar ile ilgili gelişmeler gündeminizde olacak. Özellikle de onların sağlığı konusunda destekleyici olacaksınız. İş yaşamınızda ise sizi normalden daha kaotik bir ortam bekliyor olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün değişen koşullara uyum sağlamakta biraz zorlanabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda fikriniz alınmadan yapılan bazı değişiklikleri mantıklı bir çerçeveye oturtmakta zorlanacağınız için canınız sıkılacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Haftanın ikinci günü de maddi konular diğer tüm konuların önüne geçecek gibi görünüyor. Bu nedenle aile bireylerinizle aranızda tartışmalar yaşanması mümkün. Eğer büyük miktarda nakit bağlamanız gereken bir yatırım söz konusuysa onların tavsiyelerini de dinlemeniz iyi olacak.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Zorlayıcı etkiler altında bir değişim süreci yaşıyorsunuz. Bu durum her türden ilişkinizde sizi karşı tarafa kendinizi anlatırken bulmanıza neden oluyor. Kendinizi doğru aktarırsanız her şeyin yoluna girebileceğine dair düşünceniz ise ne yazık ki gerçekçi değil.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Hem kendinizin hem de yakın aile bireylerinizin sağlık durumlarıyla ilgili uğraştırıcı etkiler altındasınız. Şartlarınızı zorlayarak olabilecek en iyi sonucu elde etmek yönündeki çabanız elbette ki sonuç verecek.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Borçlar, sınırın üzerindeki harcamalar bugünün can sıkıcı konuları olacak sizin için. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura ya da fazladan yapılmış bir alışveriş bile maddi dengenizi bozabilir. O nedenle alışveriş perileriyle vedalaşsanız iyi olur.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Gayrimenkul ile ilgili yatırım düşünceleri içinde olan Balıklar için güzel fırsatlar kapıda. Eğer doğru şekilde süreci takip edebilirseniz sonunda kârlı çıkan siz olacaksınız. İş ve ev arasındaki dengeyi de iyi kurmanız gerekecek. Zira tüm yükü siz üstlenemezsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş