10 Ağustos 2024 tarihinde Paris 2024’te Hangi Türk Sporcular Yarışıyor?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda heyecan dorukta yaşanıyor. Türk sporcularımız, 10 Ağustos Cumartesi günü de farklı branşlarda ülkemizi temsil etmek için ter dökecek. Artistik yüzme, atlama ve atletizm gibi heyecan dolu yarışların yanı sıra, günün öne çıkan sporcularından biri de Break Dans'a özel olarak hazırlanan Google Doodle ile anıldı.

621

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türk sporcular, bugün de mücadeleye devam ediyor. Artistik yüzme, atlama, atletizm gibi farklı branşlarda kıran kırana yarışlar yaşanırken, Google'ın her gün özel olarak hazırladığı Doodle'da bugün break dansın ön plana çıkarılması dikkat çekti.

Atletizmde Maraton Heyecanı

Günün ilk önemli etkinliği, saat 09:00'da başlayacak olan erkekler maratonu olacak. Kaan Kigen Özbilen, Türkiye'yi temsil ederek bu zorlu parkuru tamamlamak için ter dökecek.

Tekvandoda Madalya Avcısı Türk Sporcular

Tekvando severler için de gün oldukça hareketli geçecek. Emre Kutalmış Ateşli ve Nafia Kuş Aydın, saat 10:46 ve 11:22'de başlayacak müsabakalarda madalya için ter dökecekler.

Güreşte Üçlü Müsabaka

Güreş severler için de heyecanlı bir gün olacak. Yasemin Adar Yiğit kadınlar 76 kg'da, İbrahim Çiftçi serbest stil 97 kg'da ve Taha Akgül serbest stil 125 kg'da Türkiye'yi temsil edecekler. Özellikle Taha Akgül'ün bronz madalya mücadelesi büyük bir ilgi görecek.

Modern Pentatlon'da İlke Özyüksel Mihrioğlu

Modern pentatlonun karmaşık ve zorlu parkurunda İlke Özyüksel Mihrioğlu, saat 14:30'da başlayacak yarı finalde Türkiye'yi temsil edecek.

Voleybolda Bronz Madalya Mücadelesi

Günün son büyük mücadelesi ise saat 18:15'te başlayacak olan voleybol karşılaşması olacak. Türkiye, bronz madalya için Brezilya ile karşı karşıya gelecek.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş