1 Eylül 2024 MasterChef'e veda eden isim belli oldu! MasterChef kim elendi?

MasterChef Türkiye’nin bu akşamki bölümünde eleme heyecanı doruklara ulaştı. Haftanın potasına giren yarışmacılar, eleme gecesinde şeflerin karşısında ter döktü. İki etaplı yarışmada ilk etap, yaratıcı bir tabak hazırlamak üzerineydi. Yarışmacılardan Bayramiç beyazı ile en iyi tabağı çıkarmaları istendi. İlk etabı başarıyla tamamlayan yarışmacılar, MasterChef'te kalmayı garantilerken, yeterli puanı alamayanlar ikinci etapta yeniden yarıştı.

1181

MasterChef Türkiye'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca potaya giren yarışmacılar, eleme gecesinde kıran kırana bir mücadele verdi. Yarışmacılar, iki etaplı yarışmanın ilk etabında Bayramiç beyazı ile yaratıcı tabaklar çıkardılar. İlk etabı başarıyla geçenler MasterChef'te kalmayı en az bir hafta daha garanti altına alırken, tabakları yeterli puanı alamayanlar ikinci etapta yeniden mücadele etti.

Masterchef'te ilk etabı geçenler kimler oldu?

MasterChef Türkiye'nin ilk etabında Semih, Nevzat ve Nigar başarılı olarak bir üst tura geçti. İlk etabı geçemeyen Beyza, Zübeyde, Çağlar ve Akın ise ikinci etapta yeniden yarışmak zorunda kaldı. Bu etapta yarışmacılardan Mehmet Şef'in özel tarifi olan 'Domat' adlı tabak yapıldı.

Son etapta heyecan doruktaydı

İkinci etapta şef tabağını en az başarılı şekilde hazırlayan yarışmacı, MasterChef'ten elenerek yarışmaya veda etti. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda, elenen isim ise Çağlar oldu.

Takımların durumu nasıldı?

Mavi Takım: Hakan (Kaptan), Eda, Kaan, Semih, Nevzat, Kerem, Alper, Ayşe, Zübeyde, Zeynep

Kırmızı Takım: Beril (Kaptan), Muratcan, Onur, Şirin, Emre, Nigar, Beyza, Akın, Ezgi, Çağlar

Masterchef'te kim elendi?

Çağlar, şeflerin istediği 'Domat' tabağını yeterince iyi hazırlayamayarak MasterChef'te bu haftaki eleme gecesinde veda eden isim oldu. Yarışmanın ilk etabında başarılı olamayan ve ikinci etapta da beklenen performansı gösteremeyen Çağlar, yarışmaya veda ederek MasterChef'ten elenen son yarışmacı oldu.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş