1 Ağustos 2024 Perşembe Günü burç yorumları!

Ağustos ayının ilk gününden merhaba! 1 Ağustos Temmuz 2024 Perşembe günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

5507

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Sabrınızın ve yoğun çabalarınızın karşılığını alacağınız bir aya girdiniz. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren şans faktörünü de yanınızda hissedeceksiniz. Cesur kararlar almaya hazır olun!

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

İşte size geçmişin hatalarından ders almak, yapabiliyorsanız telafi etmek için harika fırsatlarla dolu bir ay! Her ne kadar ilk birkaç gün sizin açınızdan zorlu geçecek de olsa bu ayın geri kalanında geçmişten kalma hataları düzeltmek, ileri doğru daha sağlam adımlar atmak için harika günler!

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İş yaşamında belirli bir yılın üzerinde tecrübeye sahipseniz, bu ay size bugüne kadar biriktirdiklerinizi; edinimlerinizi kullanabilmek için harika fırsatlar sunacak. Üstelik bazı problemleri halletmenin size verdiği fazladan bir rahatlık duygusu da bu duruma eşlik edecek.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Dün ile gitti cancağızım, artık yeni şeyler söylemek lazım! Öyle değil mi Yengeç burçları? Geçmiş yaraları adı üstünde geçmişte bırakmanın tam zamanı! Elbette gelecek size kusursuz bir şekilde gelmeyecek ama gelen de gideni aratmayacak!

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bu ayın maddi anlamda en şanslı burcu siz olabilirsiniz! Tabii "Aaa burcumda bana bol bol para görünüyor" diye gereksiz harcamalar okyanusunda kaybolmadan ilerleyebilirseniz! Üstelik ilerisi için yatırım fırsatları da özellikle bu ay kapınızı çalacak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Kim sizden daha iyi felaketlerden sonra tekrar ayakları üzerinde dimdik durabilir ki! Gerçekçi (hatta bazen biraz fazla) felsefeniz bundan sonra da hayattaki en büyük dayanağınız olmaya devam edecek.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Dengeyi yanlış yerde arıyor olabilir misiniz? Başkalarından gereksiz yere medet ummak yerine, gerekirse bozulan dengelerinizi baştan inşa etmek sizi bir de bu ekstra hayal kırıklıklarından koruyacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Temmuz ayının sonu ve Ağustos ayının ilk haftasında stres seviyeniz biraz fazla olabilir. Özellikle kendinize karşı haksızlık ettiğinizi fark edebilirsiniz. Madem artık gördünüz, o halde artık sorunu çözmek için harekete geçme zamanı!

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

"Hayaldi, gerçek oldu" bu ay sizin en çok kuracağınız cümle olacak. Tabii ki hiçbir kazanım uğruna çaba gösterilmeden kucağınıza gelmedi ama en azından bu ay hali hazırdaki kazanımlarınızı kaybetme endişesi yaşamayacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İş yaşamında elde edeceğiniz başarılar başınızı döndürmesin! Zafer sarhoşluğuna kapılıp, kendi geleceğinize zarar verecek konuşmalar yapabilir, yanlış kağıtları imzalayabilirsiniz. İki düşünüp, bir sevinmekte fayda var.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Sosyal hayatınız hiç olmadığı kadar renklenecek, farklı çevrelerden insanlar ile bir araya gelecek ve çok eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Görünüşünüz de dahil olmak üzere hayatınızın pek çok farklı noktasında dönüşüm içinde olacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bu ayın ilk günleri ile birlikte geçtiğimiz aydan bu yana süregelen ve canınızı sıkan konular teker teker çözülmeye başlıyor. Maddi anlamda ise beklenmedik harcamalar, masraflar canınızı sıkabilir. Her zaman hazırlıklı olsanız da bu sefer beklentinizin üzerinde nakit çıkışları yaşayabilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş